Kultúra

Két hét múlva érkezik a Keresztanyu második évada

RTL Klub
RTL Klub
Róza Mama csempészhálózatának újabb kalandjai sem nélkülözik majd a humort és a fordulatokat.

A Molnár Piroska (Róza mama) főszereplésével született, az RTL Klubon négy hónapon át jókora sikerrel futó sorozat újabb epizódjai augusztus 9-én érkeznek a tévéképernyőkre, így minden hétköznap 20 órától követhetjük majd nyomon a csempész-maffia kalandjait, később pedig az RTL Most felületén nézhetjük vissza a megjelent epizódokat.

A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a hatvankilencedik születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész-maffia irányítását, aki képes arra, hogy a következő évben megválasszák az otthona, Makkosszállás polgármesterének. A nagy napig hátralévő időben a közeli családtagok és a község lakói persze mind azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek, és ők ülhessenek a vezetői székbe, az út azonban rövidesen egy folyamatos hullámvasúttá változik:

az új évadban Róza mama csempészhálózatát ugyanis a szétesés fenyegeti, Róza kedvenc unokájával, Petrával is összekülönbözik, a titokzatos Makkosszállási Madonna szórólapjai pedig arról árulkodnak, hogy van valaki, aki még a Keresztanyunál is többet tud, illetve lát.

Mindeközben persze a Rendőrfőnök (Gálvölgyi János) vezette rendőrség tagjainak élete is tovább bonyolódik: Tivadar a második évadban is kitartóan küzd a csempészek ellen, és próbálja rendbe hozni magánéletét hűtlen feleségével. Zénó karrierje ezalatt szépen ível felfelé, sőt, még egy titkos szerelmi viszonyra is marad ideje, de nyugalom, a többiek sem fognak unatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik