Kultúra

Nicolas Cage meglepődött, hogy dicsérték a filmjét

Niu bo / Imaginechina / Imaginechina / AFP
Niu bo / Imaginechina / Imaginechina / AFP

Nicolas Cage az utóbbi években elszokhatott a pozitív kritikáktól, amit az is mutat, hogy alaposan meglepték az új filmjére zúduló dicséretek.

Jó volt látni a lelkes fogadtatást. Kicsit meglepő érzés volt, de jó

mondta a Hollywood Reporternek Cage, aki a Pig című független filmben egy visszavonultan élő szarvasgombavadászt alakít, akinek váratlanul eltűnik szeretett, gombafelderítő disznója.

A színész arról is beszélt, hogy a forgatás során jobban megértette a mély kapcsolatot, ami összeköt minket „állat fivéreinkkel és nővéreinkkel”. Ő maga is nagyon épít a mindennapokban a macskákkal való barátságára, és szerinte nem készül elég film az állat barátainkkal való mély kapcsolatunkról. Cage amúgy biztos abban, hogy valaha akar még nagy stúdiófilmet forgatni. Pár napja a Varietynek fejtette ki, hogy úgy érzi, elhagyta „Hollywoodot ezt a kicsiny várost”, hogy felfedezhessse a saját belső vadonját.

Nem tudom, hogy vissza akarok-e térni. Nem tudom, hogy akarok-e még valaha Disney-filmet csinálni. Az nagyon ijesztő, teljesen más ott a hangulat, tele van a levegő félelemmel

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik