Kultúra

Három év börtönbüntetésre ítélték a szexrabszolgákat nevelő színésznőt

DREW ANGERER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
DREW ANGERER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Három év börtönbüntetésre ítélték Allison Macket, akit a magyar nézők a Smalville című sorozatból ismerhetnek. A színész ellen 2018-ban emeltek vádat, miszerint Keith Raniere nevű társával együtt éveken át egy titkos és kegyetlen szektát üzemeltetett NXIVM néven, melyben nőket bántalmaztak és kényszerítettek szexre. Mack 2019-ben bíróság előtt vallotta be, hogy a szexszekta tagjaként két nőt is zsarolt.

A Variety most azt írja, hogy a színész börtönbüntetését szerda reggel a Brooklyn szövetségi bíróságon hirdették ki, ahol Mack többek között elmondta, olyan döntéseket hozott, amiket örökre megbánt és bűntudata van miattuk. Börtönbüntetése mellett Mack egy 20 000 dolláros bírságot is kapott, valamint 1000 óra közmunkára kötelezték. A tárgyalás során Jessica Joan színész, az egyik NXIVM-áldozat azt nyilatkozta, hogy

Allison Mack ragadozó és gonosz emberi lény, lelkiismeret-furdalásának és együttérzésének hiánya áldozatai iránt veszélyt jelent a társadalomra. Allison örömét lelte abban, hogy kárt és pusztítást okozott áldozatainak. Ez a fajta gonoszság már jóval a Keith-el való találkozás előtt beléágyazódott, ő csak aktiválta és ápolta ezt benne. Ma a tárgyalóteremben egy szociopata szemébe néztem, és nem láttam megbánást.

Mack szeptember 29-én vonul börtönbe. Ügyvédei azt kérték, engedjék meg neki, hogy egy nyugati parti szövetségi börtönbe mehessen, mivel családja Orange megyében él.

Kapcsolódó
Sikertréningként árulták a szexrabszolgaságra épült piramisjátékot
A sikerhez kell bátorság, önbizalom, kitartás – és egy amerikai piramisjátékos szervezet szerint az is kell, hogy a vezető monogramját billogozzák a nők nemi szerve fölé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik