Kultúra

Schobert Norbert szerint a zsidók a holokauszt miatt elhízottak

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Schobert Norbert interjút adott a Neokohn.hu-nak, sok mindenről beszélt, de az a legérdekesebb, amit a holokausztról és a náci Németországról mondott. Schobert szerint amikor rá kiakadnak, mert olyanokat mond, hogy száz kiló felett nem a férfi kezdődik, hanem a disznók vágósúlya, az pont olyan, mint ahogy a zsidókkal bánt a náci Németország:

Azt gondolom, hogy a társadalomnak óriási nagy baja, hogy szeret magának ellenségképet gyártani, hogy le tudja vezetni a saját feszültségét. A saját feszültségünk abból táplálkozik, hogy nem tudjuk az életünket sikerre vinni. Sem a kondíciónkban, sem a megjelenésünkben, sem az anyagiakban, mert nem rendelkezünk elég ésszel, meg elég akarattal. És ilyenkor nagyon fontos bűnbakot találni. Erre épült a nácizmus is. Azért vegyük alapul, hogy a hitleri Németországban a lumpenproletárok tömegének a butaságát és tehetetlenségét nagyon jól összhangba lehetett hozni azzal, hogy a zsidók mindent elvesznek tőletek. Na, ez ma is megvan a társadalomban. Inkább bűnbakot keresünk, semminek szembe nézzünk problémáinkkal.

Schobert szerint a zsidóságot különösen érinti az elhízás, és azt is elmondja, miért van ez így szerinte:

De nem azért, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.

A fitneszguru szerint a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult a DNS-e, ezért jobban híznak:

Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.

A volt rendőr arról is beszél, hogy nem véletlenül nem látják Hugo Boss ruhákban:

A stylist hozott Boss ruhákat. Én nem vettem föl, mert a Hugo Boss a náci Németországnak gyártott katonaruhákat. A Gestapónak tervezte az egyenruháját. Abból építette fel magát a Boss, hogy a Gestapót öltöztette.

Vagy Volkswagenben:

Nem is lát engem senki Volkswagennel. Hugo Bosst sem viselek, mert a nácizmusból építette föl magát. És hogyha a Volkswagent Hitler alapította, biztos, hogy nem fogok Volkswagen-t venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik