Kultúra

Jön az Odaát előzménysorozata, Jared Padalecki a Twitteren tudta meg

© WARNER BROS ENTERTAINMENT INC / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
© WARNER BROS ENTERTAINMENT INC / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Csütörtökön derült ki, hogy The Winchesters címen előzménysorozot kap az Odaát (Supernatural). A 2006 és 2020 között futó sorozat tizenöt évadot élt meg, főszereplői szomorúan vették tudomásul két évvel ezelőtt, hogy itt a búcsú. Jared Padalecki, aki két szereplőtársával még odaátas egyentetkót is készíttetett, nemcsak a befejezésen akadt ki azonban.

A Deadline hírében az áll, hogy a színész a Twitteren hallott először az előzménysorozat készültéről, amitől eléggé kikészült.

Haver. Örülök nektek. Bárcsak ne a Twitteren hallottam volna erről először. Kíváncsian várom, de eléggé kiakaszt, hogy Sam Winchesternek semmi köze nem volt ehhez

– írta Padalecki az Odaátban alakított karakterére utalva.

A rajongók először azt hitték, a színész csak viccelődik, de később egyértelművé vált, hogy nem, miután azt írta, ez az első alkalom, hogy hall a projektről és eléggé nem érinti jól.

Eddig viszonylag kevés információ kehet tudni a készülő produkcióról, például azt, hogy a Padalecki által alakított Sam és testvére, Dean Winchester szüleiről fog szólni javarészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik