Kultúra

Prosztatarákkal küzd a Jóbarátok színésze

Collection Christophel © Warner Warner / Collection ChristopheL via AFP
Collection Christophel © Warner Warner / Collection ChristopheL via AFP

Negyedik stádiumú prosztatarákot állapítottak meg James Michael Tylernél, aki Gunthert játszotta tíz éven át a Jóbarátokban. Az 56 éves színész a Today.comnak nyilatkozva beszélt arról, hogy 2018 őszén diagnosztizáltak rákot a prosztatájában, már akkor is előrehaladott állapotban, és a helyzet azóta tovább romlott, most már átterjedt a csontjaira és a gerincére is.

Előrehaladott prosztatarákot diagnosztizáltak nálam, amely átterjedt a csontjaimra. Már majdnem három éve küzdök ezzel a diagnózissal. … Ez (most) a 4. stádiumban van. Késői stádiumú rák. Szóval végül, valószínűleg el fog kapni

– mondta a Central Perk kávézó alkalmazottját alakító Tyler, akinél egy éves szűrővizsgálat alkalmával vették észre a betegséget. A színész azt mondta, azért csak videón jelentkezett be a Jóbarátok új különkiadásában, mert nem akarta elrontani a hangulatot:

Részese akartam lenni ennek, és eredetileg legalább a színpadon akartam lenni velük, és részt vehettem volna az összes ünnepségen. Keserédes volt, őszintén szólva. Nagyon boldog voltam, hogy részt vehetek benne. Az én döntésem volt, hogy fizikailag nem leszek jelen, és csak Zoomon jelenek meg, mert nem akartam lehangolóan hatni. Nem akartam azt mondani, hogy »Ó, és egyébként Gunther rákos«.

James Michael Tyler jelenleg kemoterápiás kezelést kap, és mindenkit arra biztat, járjon szűrésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik