Kultúra

Ősszel érkezik Peter Jackson hatórás Beatles-filmje

Ez már majdnem Gyűrűk ura-méret!

Peter Jackson már évek óta dolgozik Beatles-doksiján, most már azt is tudjuk, mikor lehet látni majd az alkotást: a Get Back november végén debütál a Disney+-on. A tervek szerint tehát nem mozifilm formájában, hanem három, egyenként kétórás részben mutatják be. Korábban Jackson augusztusi mozipremierről beszélt.

Több mint hat órán át olyan intim közelségből ismerjük meg a Beatlest, ahogyan az korábban elképzelhetetlen volt – mondta A gyűrűk ura Oscar-díjas rendezője.

Jackson három éven át válogatott eddig meg nem jelent, 1969-es anyagokat, melyeket akkoriban a Let it Be című Beatles-játékfilm és az azonos című album számára forgattak.A projekt több mint 50 órányi exkluzív anyagra épül. A producerek közleménye szerint a film elkészültét Paul McCartney, Ringo Starr, valamint John Lennon özvegye, Yoko Ono Lennon és George Harrison özvegye, Olivia Harrison is támogatja – írja az MTI. A filmből korábban Jackson mutatott is egy összevágott, pár perces kedvcsinálót, ami alapján tényleg különlegesnek néz ki:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik