Kultúra

Batman nem kényeztetheti orálisan Macskanőt, mert a „hősök nem csinálnak ilyet”

Warner Bros / DC
Warner Bros / DC
A DC megkérte az alkotókat, hogy hagyják ki a Harley Quinn-sorozatból azt a részt, amikor Batman orális szexben részesíti Macskanőt.

A Variety a szuperhős-zsánerben eredetit alkotó filmesekről és munkáikról írott cikkében különös aprósgra derült fény. Justin Halpern és Patrick Schumacker meséltek arról, hogy a DC azt kérte, hagyják ki az általuk készített, egyébként eleve felnőtt tartalomként futó animációs Harley Quinn-sorozat harmadik évadjából azt a jelenetet, melyben Batman orális szexben részesíti Macskanőt.

A két alkotó arról beszélt a Varietynek, hogy, mivel a sorozat eleve szabados, hiszen Harley bajkeverőkkel tölti az idejét, így a mellékszereplők történetszálaiban is megengedhetnek maguknak olyasmit, amit máskor nem igazán tehetnének, így jött az orális szexes ötlet is, amit a DC nem igazán értékelt.

A DC azt mondta, »ezt nem tehetitek. Abszolút nem tehettek ilyet.« Azt mondták: »hősök ilyet nem csinálnak. Mire mi: »szóval szerintetek a szuperhősök önzők az ágyban?« Ők erre: »nem, de mi szuperhősös akciófigurákat adunk el. Nehéz lesz eladni egy ilyen játékot, ha Batman közben orálisan kényeztet valakit.«

– nyilatkozták az alkotó-producerek a lapnak. Ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a DC ettől eltekintve nagyon szabad kezet adott nekik és kiemelkedően támogatóan álltak hozzájuk. Azt viszont nem mondták el, hogy a kérdéses jelenetet végül tényleg ki kellett-e venniük a sorozatból, így ez majd csak akkor derül ki, amikor a harmadik évad, egyelőre nem tudni, mikor, elérhetővé válik az HBO Maxen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik