Kultúra

Nagy Feró nem ment el egy klipforgatásra, mert nem küldtek érte taxit

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Új feldolgozás készült a Gyere, kislány, gyere című klasszikus táncdalból. Wolf Kati és Spigiboy, vagyis Spiegerhalter László a közreműködők, ők hívták el az eredeti dal szerzőjét, Nagy Ferót az új szám klipjének múlt pénteki forgatására. Feró igent mondott, majd mégsem jelent meg a forgatáson. A Blikknek azt nyilatkozta, azért, mert nem küldtek érte taxit.

„Kezdjük ott, hogy nekem jelen pillanatban a »kenyéradó gazdám« az RTL Klub, hiszen A Keresztanyu forgatásai zajlanak. Ezért minden munkát úgy vállalok el, hogy jelzem, ha csúszik ott a forgatás, az bizony minden mást befolyásol.”

Ez a klip egy szívességmeló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánból?

– tette fel a kérdést Feró. Miután nem érkezett érte autó, kikapcsolta a telefonját, majd lefeküdt aludni, mert másnap hajnalban is indulnia kellett a sorozat forgatására.

A történettel Wolf Kati stábja kereste meg a Blikket, de később úgy döntöttek, mégsem akarnak róla nyilatkozni.

Tavaszi interjúnk Nagy Feróval:
Nagy Feró: Nem lázadó voltam, hanem sértődött
A „Nemzet Csótánya” azt mondja: azért is csalódott a kommunista rendszerben, mert nem engedték közelebb a tűzhöz, és így érzett a rendszerváltás után is. Mostanában úgy érzi, megtalálta a számítását. Utazás egy 75 éves rocksztár lelkében: ármány, szerelem, politika és rock and roll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik