Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto / AFP
Kultúra

Sinéad O’Connor meggondolta magát, mégsem hagyja abba zenei pályafutását

Úgy érzi, még nincs túl a csúcson.

Sinéad O’Connor ír énekes-dalszerző visszavonta hétvégi bejelentését, amely szerint befejezi zenei pályafutását – írja az MTI.

O’Connor azt mondta, június 5-i közleménye „reflexszerű reakció” volt a brit és az ír médiában a mentális egészségével kapcsolatos folyamatos negatív megszólalásokra. A zenész Twitter-bejegyzésében rajongóinak kifejtette, hogy rosszul érezte magát az interjúk után, amelyeket Rememberings című könyvéről készítettek vele. A memoárkötetben az átélt testi és lelki bántalmazásokról is írt:

De szeretem a munkámat. Ami a zenélés. Arra születtem, hogy élőben adjak elő

Miután visszavonulását bejelentette, megtapasztalta a rajongók és a zenésztársak támogatását, ezért megtartja 2022-ben megjelenő albumának koncertjeit.

Arról is hazudtam, hogy túlvagyok a csúcson

– tette hozzá.

Az énekesnő június 4-én azt írta, hogy visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől, ezt a hétvégén számos további tweet követte. A Billboard zenei magazin kérdésére O’Connor szóvivője akkor megerősítette a bejelentést. Az 54 éves énekesnő karrierje során 10 albumot adott ki, leghíresebb felvétele, a Nothing Compares 2 U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!