Kultúra

Még egy búcsúturné, és nincs többé Intim Torna Illegál

ITI Facebook
ITI Facebook

Felfüggeszti működését az Intim Torna Illegál zenekar, mely még egy turnéval búcsúzik a rajongóitól a nyáron. Az együttes a Facebookoon jelentette be a döntést:

Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését

– fogalmaz a zenekar közleménye, melyben azt is írják, az idei nyáron búcsúturnéra indulnak, hogy méltóképpen búcsúzhassanak rajongóiktól: „Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert dátuma és helyszíne is nyilvános lesz” – írta a zenekar három tagja, Dorogi Péter, Gálos Ádám és Nádasdi János.

Az Intim Torna Illegált 2010-ben alakították a Kistehén Tánczenekarból kilépett zenészek, akik ezen a néven négy albumot jelentettek meg, és az elmúlt évtizedben a hazai fesztiválok keresett zenekarának számítottak. Az együttes alapító tagja volt még Kiss Sándor is, aki időközben kilépett. A zenészek további terveiről egyelőre nem tudni többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik