Kultúra

Sharon Stone nem örül, hogy jön az Elemi ösztön még erotikusabb változata

Carolco Pictures / Canal + / Collection Christophel via AFP
Carolco Pictures / Canal + / Collection Christophel via AFP

Nemsokára harmincéves lesz az Elemi ösztön, Sharon Stone szerint pedig az évfordulót egy „XXX rendezői változat” kiadásával fogják emlékezetesebbé tenni. A színésznő egy ausztrál tévéműsorban beszélt róla a héten, hogy a Metoo-mozgalom eredményei és hatása ellenére sem jutott eszébe senkinek őt is megkérdezni, szeretné-e, ha nyilvánosságra kerülne egy olyan verzió a híres erotikus thrillerből, amelyben még többet lehet majd látni a testéből.

Stone a műsorban egyértelművé tette, hogy nem örül a dolognak, de nem tud mit tenni ellene. Az Elemi ösztön a kilencvenes évek egyik legnagyobb sikerű erotikus thrillere volt, és a legnagyobb sztárok közé katapultálta Stone-t. Ehhez hozzájárult az is, hogy a film híres jelenetében a színésznő által játszott Catherine Tramell bugyi nélkül teszi keresztbe a lábát rendőrségi kihallgatása közben. A jelenet forgatásáról egyébként Stone nemrég azt nyilatkozta, fogalma sem volt, mennyi fog látszani a testéből a vásznon, és ezt utólag sértőnek érzi.

Kapcsolódó
Sharon Stone-t már nem érdeklik azok, akik szerint túl kövér, túl vékony, túl szőke, túl barna, túl fiatal, túl öreg
Csaknem harminc évvel az Elemi ösztön után megjelent Sharon Stone memoárja, amelyben ír halálközeli élményeiről, gyerekkori traumáiról, és arról, hogy nem is olyan könnyű szexszimbólumnak lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik