Kultúra

Újabb vásárlónál robbant fel Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája

IAN TUTTLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
IAN TUTTLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Nem először merül fel probléma Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyája miatt. A színész webshopján kapható, sztártermékként ismert gyertyával most egy texasi férfinek gyűlt meg a baja. A céget beperlő Colby Watson elmondása szerint körülbelül három órán át égette az éjjeli szekrényén elhelyezett gyertyát, mire az felrobbant és nagy lángokba borult a bírósági dokumentumok szerint. A baleset következtében az asztalon fekete égési nyom maradt, a gyertyatartó pedig elszenesedett és befeketedett.

Sérülés nem történt, de Watson 5 millió dolláros kártérítést követel magának és és másokért is, akik hibás és veszélyes hüvelyillatú gyertyát vásároltak gyanútlanul.

A Goop elutasította a követelést, miután azt komolytalannak ítélte, hozzátéve, hogy ez csak kísérlet a termék túlzott mértékű kifizetésének biztosítására. Mi a márkák és az általunk forgalmazott termékek biztonsága mögött állunk. Itt, a gyertyát gyártó Heretic cégnél ipari szabványos teszteléssel igazolták a termék teljesítményét és biztonságát

– nyilatkozta a Goop szóvivője az NBC News-nak.

A múlt hónapban hasonló tapasztalatról számolt be egy másik vásárló is, aki egy vetélkedőn nyerte meg a híres gyertyát. Annak második használatakor azt tapasztalta, „mintha a pokol szabadult volna el”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik