Kultúra

A rajongók imádják, de a stábtagok szívből utálták a Jóbarátok-főcím szökőkutas jelenetét

HBO
HBO
Nem volt olyan jó buli, mint ahogy kinéz.

A Jóbarátokhoz nemsokára végre tényleg elkészül az a különkiadás, amelyben újra összejön az egykori álomcsapat, ennek kapcsán pedig a Monicát alakító Courteney Cox az Ellen DeGeneresnek adott interjújában beszélt az emlékekről, többek között a sorozat főcímének híres szökőkútban ökörködős jelenetéről, amit mi, nézők ugyan imádunk, de a hat főszereplő egy emberként gyűlölt.

Nagyon sokáig voltunk abban a szökőkútban… nem tudom, ki, valaki úgy gondolta, jópofa lesz. De el kell mondanom, hogy egyáltalán nem jó buli egy szökőkútban táncolni órákon át

– mondta Cox az interjúban, hozzátéve, hogy olyan sokáig tartott a felvétel, hogy már elveszítették az időérzéküket. Ráadásul ekkor még nagyon a munkák kezdetén jártak, a szereplők alig ismerték egymást, így pláne nem jött csípőből a vizes poénkodás.

A Jóbarátok már műsorra kerülésekor is népszerű volt, azóta pedig kultstátusza csak nőtt, így a legendás hatosfogatot újra összehozó reuniont várva várták a rajongók, ám a Covid-járvány közbeszólt, és halasztani kellett a forgatási munkálatokat, melyek végül nemrég értek véget. Hogy az epizód mikor érkezik pontosan, azt egyelőre nem közölte az HBO, de most már jó esély van rá, hogy az idei dátum tartható, hiszen az utómunka még járványidőkben is el tud készülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik