Kultúra

Alexander Skarsgård is csatlakozik az HBO sikersorozatához

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP

Alexander Skarsgård is látható lesz az Utódlás című HBO-s sorozat harmadik évadában. A Variety információi szerint a színész Lukas Matssont, a sikeres és konfrontatív tech-alapító-vezérigazgatót alakítja majd. Az új részekben természetesen visszatér Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, valamint Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck és Rob Yang.

A Jesse Armstrong által írt sorozata a fiktív médiamogul Roy család történetét mutatja be, sok iróniával, és még több szomorúsággal. A Brian Cox által alakított, a tekintélyelvűség tökéletes mintapéldányaként megjelenő apa és az általa megnyomorított utódok harca a második évadra még izgalmasabb és pörgősebb lett, az évadzáró rész pedig parádésra sikeredett.

Alexander Skarsgård nem ismeretlen az HBO nézői számára, a Hatalmas kis hazugságok első évadában alakított, emlékezetes szerepe miatt Emmy-t és Golden Globe-ot is nyert, korábban pedig a True Blood és a Gyilkos megszállás című sorozatokban is szerepelt.

Kapcsolódó
A milliárdoscsemeték élete sem könnyű
Az Utódlás egy nevetségesen gazdag család belharcait mutatja be, jó érzékkel vegyítve a drámát és a komikumot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik