Kultúra koronavírus

Majka baráti látogatást tett Szijjártó Péternél

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Közös fotót posztolt Majkával Szijjártó Péter. Az ország egyik legnépszerűbb zenésze a Külügyminisztériumban kereste fel a minisztert.

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni

– írta a jó hangulatú fotóhoz Szijjártó.

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni.

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. április 19., hétfő

A politikus tavaly novemberben kapta el a koronavírust, akkor azt nyilatkozta, nem kívánja ezt a helyzetet senkinek. Majka a közösségi oldalaira feltöltött videónaplóban számolt be a betegségéről, köztük azokról a napokról, amikor kórházba került. Hogy ennek milyen jelentősége volt a számára, arról részletesen beszélt interjúnkban:

Kapcsolódó
Majka: Álszentség elvárni egy ismert embertől, hogy puritán legyen, főleg, ha az egészségéről van szó
Egy közszereplőnek mindenkor ellenzékiként kell viselkednie – mondta a 24.hu-nak Majoros Péter. A népszerű rappert arról kérdeztük, van-e bűntudata amiatt, hogy elkapta a koronavírust, képes-e megítélni a magyar egészségügy helyzetét, illetve Orbánt vagy Gyurcsányt tartja-e meghatározóbb politikusnak. Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik