Kultúra

Phoebe Waller-Bridge is szerepel az új Indiana Jones-filmben

RICH FURY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
RICH FURY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Phoebe Waller-Bridge is csatlakozik az új Indiana Jones-filmhez, számol be róla a Guardian. Azt még nem tudni, hogy a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő Fleabag írója és főszereplője pontosan kit alakít majd az Indiana Jones ötödik részében, melyet már nem Steven Spielberg, hanem James Mangold (Az aszfalt királyai) rendez.  Spielberg, aki producerként jelen marad a projektben, döntését azzal indokolta korábban, a következő generációnak szeretné átadni Indiana Jones ostorát, hogy új perspektíva jelenhessen meg a történetben.

James Mangold nyilatkozatában azt írta, nagyon örül, hogy új kalandba kezdhet, együttműködve minden idők legnagyszerűbb filmkészítőinek álomcsapatával, akiket művészi hőseinek tart.

Ha ehhez hozzáadom Phoebe-t, egy káprázatos színészt, ragyogó kreatív hangot és a kémiát, amit a forgatásra hoz –nem tehetek róla – ugyanolyan szerencsésnek érzem magam, mint maga Indiana Jones

– írja a közleményben.

Az új rész a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága sztoriját követi, amely vegyes kritikákat kapott, de világszerte több mint 790 millió dolláros bevételt hozott. A 78 éves Harrison Ford az ötödik részben és egyben utolsó részben utoljára alakítja Indiana Jones-t.

Kapcsolódó
Unta a felszínes női szerepeket, írt magának egy bevállalós, szexfüggő romhalmazt
Phoebe Waller-Bridge nevét itthon csak az elmélyült sorozatrajongók ismerik, ők viszont csak rajongással tudnak beszélni róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik