Kultúra

David Beckham sorozatot készít

OSCAR GONZALEZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
OSCAR GONZALEZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

David Beckham műsorvezetésével készít sorozatot a Disney Plus. A Deadline híre szerint a Save Our Squad (Mentsük meg a csapatunkat) címet viselő produkcióban a Beckham visszatér a kelet-londoni futballpályákra, ahol gyermekként játszott, valamint azt is láthatjuk majd, hogyan mentorál egy fiatalokból álló focsicsapatot, amely a bajnokságban való túlélésért küzd.

A műsorról már a múlt hónapban különböző hírek keringtek, de a Disney Plus csak most jelentette be hivatalosan, hogy készülőben van. A streamingszolgáltató szerint a Save Our Squad „izgalmas, drámai és felemelő lesz, tele szívvel és bátorsággal”.

A Disney Plus nemrég azt tűzte ki céljául, hogy évente több mint 100 új alkotást indításon el a platformon. Nem csoda, a másfél éve indult streamingszolgáltatót robbanásszerű növekedés jellemezte, március elején meghaladta a 100 millió globális előfizetői számot. Ez egy olyan bravúr, melynek eléréséhez fő riválisának, a Netflixnek egy évtizedet kellett elérnie. A Disney Plus január elején már 94,9 millióan felhasználóval büszkélkedhetett, az előző hónaphoz képest több mint 8 millióval nőtt a megrendelők száma. A szám magát a Disney-t is meglepte, a cég eredeti terve szerint négy év alatt akart elérni 90 millió előfizetőt. Ezzel az eredménnyel a Disney Plus 2024-re a legnézettebb streamingszolgáltató lehet, legalábbis a Disney előrejelzése szerint.

Kapcsolódó
Néhány éven belül új nyertese lehet a streaming-háborúnak
A Netflix retteghet, a Disney Plus határozottan menetel előre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik