Kultúra

Blikk: A Life TV megválik Berki Krisztiántól

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu

A Blikk szerint a Life TV nem szeretne tovább együtt dolgozni Berki Krisztiánnal, és már nem is forgatnak többet vele. A lap úgy tudja, ez az elhatározás érett egy ideje, és nincs arra bizonyíték egyelőre, hogy a Berki ellen büntetőfékezés miatt indult eljárás befolyásolta volna a csatorna vezetését a döntésben, bár biztosan nem segített a helyzeten. Mint a Blikk megjegyzi, Berki Krisztián már a Bréking! nemrég közzétett új plakátjain sem szerepel, pedig ezeket még a botránya kirobbanása előtt készítették.

Kapcsolódó
Letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra büntetőfékezés miatt
Berki először panaszt tett a gyanúsítás ellen, majd tagadta a szándékosságot. Akár hét és fél évet is kaphat a halmazati büntetések miatt. Az esetről videó is készült.

Berki augusztus óta vezette a Bréking! című műsort, majd nemrég a Van életünk című reality műsorban is feltűnt, ahol az eddig felvett részei még adásba kerülnek, ám ettől a héttől már nem vesznek fel új jeleneteket Berkivel és feleségével, Mazsival.

FRISSÍTÉS:

A Life TV kérdésünkre az alábbi választ küldte:

Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul

– tudtuk meg a LifeTV-től.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik