Kultúra

Véletlenül kiszivárgott a bemutatás előtt Az Igazság Ligája egy része

ATLAS ENTERTAINMENT / CRUEL AND / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
ATLAS ENTERTAINMENT / CRUEL AND / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Tíz nappal a bemutató előtt kiszivárgott Az Igazság Ligája rendezői változatának egy része az HBO Maxon, olvasható a Hollywood Reporter hírében. Valamilyen fura oknál fogva akik az új Tom és Jerry-filmre kattintottak, hogy megnézzék, Zack Snyder alkotását kapták helyette, vagyis a négyórás változatból egy órát.

Az ideiglenesen hozzáférhető filmet percekkel azután levették a streamingszolgáltatóról, hogy az egyik felhasználó megjegyezte a bakit a Twitteren. Doug Bass a lapnak elmondta, hogy a Tom és Jerryt szerette volna megnézni, de ehelyett egy órán keresztül hozzáférhetett Az Igazság Ligájához, mielőtt azt megszakították. Nem Bass volt az egyetlen, akinek szerencséje volt, több felhasználó is jelezte a hibát.

Az Igazság Ligáját 2017-ben mutatták be, azonban Snyder lánya abban az időben történt öngyilkossága miatt a film készítése közben otthagyta a produkciót, melyet Joss Whedon fejezett be. A film azonban nem ért el nagy sikert, Snyder pedig kötélnek állt és az elégedetlen rajongók kérésére újraforgatta a filmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik