Kultúra

Ügynöksége dobta a szexbotrányba keveredett Armie Hammert

Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto
Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto
Sajtófőnöke is távozott a Szólíts a neveden színésze mellől.

Nem képviseli tovább a WME ügynökség Armie Hammert, számolt be a Hollywood Reporter. Emellett a Variety úgy tudja, a színész személyes sajtófőnöke is felmondott, miután a színész ellen az elmúlt hetekben sorra érkeztek bizarr szexuális zaklatási vádak. A Szólíts a neveden színésze a közösségi médiában terjedő sztorik alapján számos alkalommal bonyolódott szexuális jellegű párbeszédekbe, melyekben arról beszélt, hogy fantáziáinak része a kannibalizmus, a vérivás, a lábujjak levágása és a partnerek rabszolgává tétele, valamint a nemi erőszak. A vádak először egy Instagram-oldalra kerültek fel, majd Hammer három korábbi barátnője is nyilvánosság elé állt arról beszélve, hogy a megütközést keltő vágyak mellett valódi érzelmi bántalmazás, manipuláció és kényszerítés is szerepel a színész bűnlajstromján.

Hammer és csapata tagadta a zaklatási vádakat, és azt állította, hogy minden ilyen jellegű beszélgetés kölcsönös beleegyezésen, egyetértésen és részvételen alapult, és a vádak egyetlen célja tönkretenni Hammer jóhírét. Mindennek ellenére Hammer már két komoly filmes melót is elbukott, a Shotgun Wedding címűromantikus vígjátékot Jennifer Lopezzel és a The Offer című filmet, amely A keresztapa készítéséről szól majd. Ugyanakkor már most a csőben van egy sor elkészült film, amelyben szerepelt, a Crisis Gary Oldmannel, a Halál a Níluson Gal Gadottal és Kenneth Branagh-val, de egy Taika Waititi-film forgatása is lezajlott már – hogy ezekkel a filmekkel mi lesz, egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy a két már megkapott, de még nem leforgatott szerepe megmarad-e. Ezek közül az egyik egy hidegháborús thriller, a másik pedig a Szólíts a neveden folytatásának főszerepe, e két film rendezőjét a Variety megkereste ugyan, de egyikük sem nyilatkozott Hammer státuszával kapcsolatosan.

Hammer karrierjének megroggyanásáról a szexbotrány fényében a Variety hosszú cikket közölt, a WME egy nappal a kérdéses cikk után szakított ügyfelével. Armie Hammer egyébként épp válik feleségétől, Elizabeth Chamberstől, akivel két gyerekük született. Chambers eddig nem igazán kommentálta férje ügyét, de a héten az Instagramon arról írt, hogy a történtek sokkolták és összetörték a szívét, valamint hogy igyekszik figyelni és tanulni, és kiáll minden áldozat mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik