Kultúra koronavírus

Beleírják a koronavírust a Szex és New York folytatásába

DARREN STAR PRODUCTIONS / HOME B / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
DARREN STAR PRODUCTIONS / HOME B / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Nemrég írtuk meg, hogy rebootot kap a Szex és New York. Az HBO népszerű sorozata 2008-ban ért véget, majd két nagyjátékfilmben nézhettük meg, mi történt Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha életével. Az elmúlt években több cikk és videóinterjú is napvilágot látott, melyekben hol a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker, hol Samantha megformálója, Kim Cattrall beszélt a kettejük közti, egyikük szerint vélt, utóbbi szerint valós konfliktustól. Cattrall végül úgy döntött, nem kíván szerepelni semmilyen folytatásban.

Bár szomorúan vesszük tudomásul a döntést, a Variety új híre a folytatással kapcsolatban, hogy a koronavírust is beleírják a történetbe. Ezt maga Parker erősített meg a Vanity Fairnek. A színész szerint a járvány beleírása a cselekménybe nem volt egyszerű, tekintettel arra, hogy a sorozat New York-ban játszódik.

Nyilván része lesz a történetnek, mert ebben a városban élnek ezek a szereplők. És hogyan változtatta meg a kapcsolatokat az, hogy eltűnnek a barátok. Nagyon hiszek abban, hogy az írók ezt mind körüljárják

– fogalmazott.

Parker már nagyon várja, hogy elolvashassa Michael Patrick King showrunner forgatókönyvét, akinek írói gárdája kizárólag nőkből áll. A színész szerint az új írók hihetetlenül változatosak, akik új „élettapasztalattal, politikai és társadalmi világnézetekkel” árasztják el a sorozatot.

Kapcsolódó
Új sorozatban tér vissza a Szex és New York
Egyedül Samantha nem tér vissza az eredeti csapatból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik