Kultúra

Lil G megpróbált végezni magával, miután másodszor is megerőszakolták

24.hu
24.hu

Lil G, azaz Laskai Lili nyíregyházi rapper, eddigi legnagyobb sikerét a Nemazalánnyal előadott Petőfi Sándor című dalával aratta, már 32 millió megtekintésnél jár a Youtube-on.

Lili még csak 18 éves, de borzasztó dolgokon ment már keresztül, megrázó történetét a Blikk-kel osztotta meg. Először 15 évesen, egy  buliban, a vécében vált nemi erőszak áldozatává, nemrégiben pedig újra át kellett élnie a traumát. „Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból” – idézte fel a történteket Lil G, aki a támadás után nem fordult a rendőrséghez, mert félt, hogy újra veszélybe kerül.

Arról is beszélt, hogy tavaly decemberben öngyilkosságot kísérelt meg, és szavaiból kiderült, hogy nem ez volt az első alkalom. Azt mondja, a szerelme tartotta életben, akinek segítésével rájött, hogy nem hibáztatja magát a történtekért, és tovább kell lépnie.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik