Kultúra

Olyan sokat csúszik az új James Bond-film, hogy pótforgatásra lehet szükség

Nicola Dove / MGM
Nicola Dove / MGM

Továbbra sincs itt az ideje, hogy bemutassák a Nincs idő meghalni című James Bond-filmet. Eredetileg tavaly áprilisban lett volna a premier, a koronavírus-járvány miatt viszont azóta tologatják az időpontot. Jelenleg úgy néz ki, 2021. október 8-án érkezhet majd a mozikba a 007-es ügynök.

A Sun most arról ír, a jókora csúszás miatt elképzelhető, hogy pótforgatásra is szükség lesz. Méghozzá a filmben látható kütyük miatt, azok közül ugyanis egyik-másik elavulhat vagy kikerülhet a piacról, mire a Bond-film moziba kerül.

Ennek a kütyük reklámértéke szempontjából van igazán jelentősége, ugyanis James Bond autóját, óráját és egyéb használati tárgyait általában olyan márkák adják, amelyek súlyos pénzeket fizetnek a film gyártójának. A hirdetők pedig nyilván azt szeretnék, hogy a filmben olyasmi jelenjen meg, amit aktuálisan reklámozni akarnak, ne az, amit két évvel ezelőtt szerettek volna. A Sun cikke szerint emiatt elképzelhető, hogy bizonyos kellékekről új felvételek készülnek, és hozzá kell nyúlni a készre vágott filmhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik