Kultúra

Ha örökké kezdőként tekintek magamra, az is maradok

Zsüd
Zsüd

„A Player egy motivációs popdal, amely bármilyen verseny, fontos tárgyalás, vizsga vagy nehéz helyzet előtt meghallgatva erőt adhat. Volt egy pont, amikor kattant valami az agyamban, és tudatosult bennem, hogy ha örökké kezdőként tekintek magamra, akkor az is maradok – ezt ellensúlyozva egy marching himnuszt akartam írni saját magamnak.”

Ezt mondja új daláról Zsüd, producer, dalszerző és énekes, aki electropop produkciójában saját bevallása szerint szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. 2021 elején érkezik bemutatkozó nagylemeze, most pedig a 24.hu-n lehet először megnézni a Player videoklipjét.

A klipben Gaál Zsóka háromszoros Európa-bajnok és kétszeres ezüstérmes versenysakkozó és Vályi Gergő Európa-bajnok falmászó is szerepel. Gaál Zsóka partnere a sakkjátszmában Kozák Ádám, Magyarország legfiatalabb nagymestere, szintén Európa-bajnok játékos. „Mindamellett, hogy lényegében három Európa-bajnok látható a videóban, három tinédzser is, akik ékes példái annak, hogy a befektetett energia igenis meghozza a gyümölcsét, az elhivatottságot pedig sosem szabad lebecsülni – nemtől, kortól, vagy bármilyen egyéb paramétertől függetlenül” – mondja az előadó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik