Kultúra

Fiala János a 168 óránál folytatja

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

December 15-én jelentették be, hogy Fiala János távozik az ATV csoporttól, most pedig már meg is van, hol folytatja Keljfel Jancsi! című műsorát a rádiós. Bár korábban úgy volt, megszűnik a műsor, a 168 Óra közleményéből kiderül, hogy a műsor a 168ora.hu-n folytatódik tovább.

Kapcsolódó
Fiala János otthagyja az ATV-t
A műsorvezető hetek óta konfliktusban van a Civil a pályán szerkesztőjével.

A műsor a szerződés értelmében december 22-én még a Spirit FM-en és az ATV Spiriten lesz adása a műsornak, egy nappal később, 23-án viszont már reggel 6:30-tól élőben jelentkezik a 168 Óra felületein: látható lesz a 168 óra Facebookján, Instagramján és weboldalán, valamint a YouTube csatornáján is – adta hírül a Média1.

„János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 Óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövő évben induló audiovizuális tartalmainkat, amikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni” – mondta Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa, míg Fiala úgy fogalmazott, egyszerre van benne „őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik