Kultúra

Christopher Walkennek soha életében nem volt számítógépe vagy mobiltelefonja

Collection Christophel © Ben Rothstein - Marro Films - Emmett/Furla/Oasis Films - TRI G - West Madison Entertainment
Collection Christophel © Ben Rothstein - Marro Films - Emmett/Furla/Oasis Films - TRI G - West Madison Entertainment

Christopher Walkenre nem mondhatja senki, hogy a technológia megszállottja lenne, és az a veszély sem fenyeget, hogy valaha a TikTokon táncikáláson kapnánk: a hetvenhét éves színész a napokban egy interjúban arról beszélt, hogy élete során soha nem volt még számítógépe, mobiltelefonja, és e-mailt sem írt még soha.

A The Late Show házigazdája, Stephen Colbert Zoomon hívta fel a színészt, hogy új filmjéről, a Wild Mountain Thyme-ról meséltesse, ám hogy a hívás megtörténhessen, ahhoz Walkennek szakembert kellett hívnia.

Valakinek ki kellett jönnie és felállítania ezt a rendszert, mert nekem nincs telefonom vagy számítógépem

– mondta el a színész, Colbert pedig próbálta kipuhatolni az okokat. Mint kiderült, Christopher Walkennek nincsenek különösebb erkölcsi aggályai a technológiával kapcsolatban, egyszerűen csak úgy érzi, kicsit későn kapcsolt, és az ő korában már nem akart belekezdeni olyasmibe, amiben egy tízéves gyerek is ügyesebb nála.

A mobiltelefonok olyanok, mint a karórák: ha szükséged van egyre, valakinek úgyis lesz a közeledben

– tette hozzá, és elmondta azt is, hogy néha a forgatásokon mégis csak adnak neki egy mobilt, de az is leginkább csak arra jó, hogy megtalálják a helyszínen, ő ugyanis nem tudja használni, ha telefonálni akarna vele, valakit meg kell kérnie, hogy tárcsázzon neki. Így az sem meglepő, hogy e-mailt sem küldött még, és a Twitteren sem osztott meg még életbölcsességeket, már nem is igen fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik