Kultúra

Egyetlen filmben tűnhet fel az összes korábbi Pókember

Columbia Pictures / Marvel Enter / Collection Christophel via AFP
Columbia Pictures / Marvel Enter / Collection Christophel via AFP

Az nem meglepő, hogy folytatás készül a Marvel Pókember-filmsorozatához, amelynek legutóbbi darabja a 2019-ben bemutatott, Idegenben alcímű film volt (itt írtunk róla).

Az viszont már izgalmasabb, hogy a sorozat harmadik részében várhatóan feltűnnek azok a színészek is, akik korábban játszották Pókembert: Tobey Maguire, aki 2002 és 2007 között három filmben alakította a szuperhőst, és Andrew Garfield, aki 2012-ben és 2014-ben volt Pókember. Mellettük természetesen Tom Holland, a jelenleg futó sorozat Pókembere marad a főszereplő.

A Playlist híre szerint ahhoz hasonló, dimenzióközi találkozásokra lehet számítani, mint az Irány a Pókverzum! című animációs filmben, amelyben ugyancsak számos különböző Pókember felbukkant. Az új epizódban a régebbi filmek más fontos szereplői is visszatérnek: Alfred Molina (Doktor Octopus a Pókember 2-ből) és Jamie Foxx (Electro A csodálatos Pókember 2-ből) már biztosan felbukkan, de a Peter Parker különböző szerelmeit alakító Kirsten Dunst, illetve Emma Stone fellépésére is jó esély van.

A legfontosabb új szereplő Dr. Strange lesz, akit a korábbi Marvel-filmekhez hasonlóan ezúttal is Benedict Cumberbatch játszik majd. Az új filmet ugyanaz rendezi, aki az előző kettőt, vagyis Jon Watts, és 2021 karácsonyán lehet a bemutató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik