Kultúra

Nem hallgatnak tovább a bárányok

Orion Pictures / Collection Christophel via AFP
Orion Pictures / Collection Christophel via AFP

Clarice címmel új tévésorozat készül A bárányok hallgatnak alapján. A történet szerint az FBI nyomozója, Clarice Starling egy évvel Buffalo Bill gyilkosságai után áll ismét munkába. Újra elvetemült sorozatgyilkosokkal gyűlik meg a baja, ráadásul a washingtoni politikai életet is jobban megismeri.

Az első előzetes semmit nem árul el az új gyilkosokról, inkább olyan, mintha Clarice még a korábbi gyilkosságsorozat, illetve Hannibal Lecterrel való találkozása emlékeit élné újra. A sorozat első részét 2021. február 9-én mutatják be a CBS csatornán és annak előfizetős online felületén. A főhőst egy ausztrál színésznő, Rebecca Breeds alakítja.

A bárányok hallgatnak, minden idők egyik legsikeresebb pszichothrillerje jövőre lesz harmincéves. Három folytatása készült, a Hannibal, illetve az időben az első film cselekménye előtt játszódó Vörös sárkány és Hannibal ébredése. Ezután jött a Hannibal című sorozat, de arról egyelőre nem lehet tudni, a különleges étvágyú elmebeteg feltűnik-e a Clarice-ben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik