Kultúra koronavírus

Meghalt Kis Grófo édesapja

Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo is elkapta a koronavírust és lélegeztetőgépre került. Az énekes öccse, Kozák István nemrég még azt nyilatkozta a Blikknek, hogy apjuk jobban van, és hamarosan hazajöhet a kórházból:

Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra

Ám váratlanul rosszabbodott Kozák László Grófo állapota, és csütörtökön meghalt.

Legyen könnyü a föld neked! R.I.P. Grofo Egy legenda ment el ez hihetetlen. Isten adjon neki örök nyugodalmat és Részvétem az egész családnak

 írta Gáspár Győző a Facebookon. 

Ahogy hírt adtunk róla, Kis Grófo november végén került kórházba a koronavírus okozta tüdőgyulladással, de onnan is üzent rajongóinak a múlt héten:

A vírus létezik, jelen van, valaki tünetmentes és csak hordozó, viszont fiatal egészséges embereket is megvisel szóval mindenki tartsa be a szabályokat, minimalizálják a személyes kontaktust hiszen így kevés az esély a vírus terjesztésére! Isten nevében tagadjuk meg a rosszat és győzzük le azt, szeretettel! Ezt üzenem mindenkinek! Vigyázzunk egymásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik