Kultúra

Bizarr szuperhős lesz a Trónok harca törpéje

HBO
HBO

Új feldolgozás készül az 1984-es Toxic Avenger (Toxikus bosszúálló) című szuperhősfilmből. Az eredeti film, Michael Herz és Lloyd Kaufman munkája az egyik legbizarrabb szuperhős-trashfilm, ami valaha készült, egy szatirikus, gusztustalan szuperhős-paródia. A történet szerint egy edzőtermi takarítóként dolgozó, enyhén értelmi sérült férfi beleesik egy vödörnyi mérgező hulladékba, emiatt ügyefogyott szuperhős lesz. Sok vér is folyik a filmben.

A Toxic Avenger volt a független Troma stúdió egyik első komoly sikere, azóta náluk készültek a Class of Nuke ‘Em High sorozat darabjai, de a Tromeo és Juliet, illetve a Surf Nazis Must Die is méltán emlékezetes. A Toxic Avengerből régóta terveznek nagyobb költségvetésű remake-et csinálni, most úgy tűnik, eljött az idő.

A Playlist híre szerint Peter Dinklage már alá is írt a főszerepre. A Trónok harca egyik főszerepéért Emmy-díjat is nyert színész nemrég játszott egy X-Men-filmben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is, úgyhogy nem ismeretlen neki a szuperhősös műfaj. A rendező az elsőfilmes Macon Blair lesz, aki korábban kisebb költségvetésű bűnügyi filmeket írt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik