Kultúra

Anger Zsoltnak saját főzőműsora lesz

Komka Péter / MTI
Komka Péter / MTI

Főmenü címmel új gasztroműsor indul december 26-tól. Szombatonként 17 órától Széll Tamás Michelin-csillagos séf és Anger Zsolt színész-rendező főznek a Duna TV-n.

A hivatásos és az alkalmi séf otthon is elkészíthető recepteket mutatnak be a nézőknek, írja az MTI. A két házigazda többnyire újragondolt magyaros ételeket szolgál fel vendégeinek, a kínálatban szerepel véreshurka, töltött káposzta és szalontüdő, de az édességek sem maradhatnak ki, mint például a Rigó Jancsi.

A 26 részes sorozat minden részének lesz egy, az adott témához értő vendége, aki megkóstolhatja majd a fogásokat – mondta el Széll Tamás a műsor szerdai online sajtótájékoztatóján. Anger Zsolt azt hangsúlyozta, hogy a saját szerepét összekötő kapocsnak tartja a nézők kíváncsisága és a profi szakember között.

A sorozat első, karácsonyi részében ünnepi ételeket készítenek a házigazdák. Amíg Széll Tamás töltött káposztát főz, addig Anger Zsolt a Rigó Jancsi újragondolt változatát mutatja meg. Végül közösen kacsamájat készítenek vendégüknek, Puskás Tivadar színésznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik