Kultúra

Courteney Cox bemutatta, hogy még mindig tud pulykával a fején táncolni

Hálaadás alkalmával újraalkotta a Jóbarátok egyik jelenetét.

Amerikában a Hálaadást ünneplik, így megint elárasztották az internetet azok a mémek, amelyeken a Jóbarátok Monicája pulykával a fején táncol, hogy felvidítsa Chandlert. A kissé bugyuta jelenet a kultikus sitcom 1998 november 19-i epizódjából származik, és azóta önálló életre kelt, minden novemberben. A Monicát alakító Courteney Cox most kifejtette a véleményét a dologról:

Boldog Hálaadást mindenkinek, remélem nagyszerűen telik a napotok! Én is nagyon áálásnak érzem magam, és csak mondanám, hogy ha még egy gifet látok, amin pulykával a fejemen táncolok, mint egy kicseszett idióta… komolyan bekattanok.

– mondta Instagram-vieójában, majd békülékenyebben hozzátette: Mivel már úgyis ő lett a Hálaadás jelképe, megkapják, amit akarnak, reméli ez majd boldoggá teszi őket. Ezt követően házi körülmények között reprodukálta a 22 évvel ezelőtti táncjelenetet a saját konyhájában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

A Jóbarátok nosztalgia nem múlik, az HBO Maxon már idén bemutatták a nagy reuniont, de a koronavírus miatt el kellett halasztani a forgatást. A jelenlegi tervek szerint jövőre hozzák össze a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik