Kultúra

Dave Grohlék popcornt ragadtak, és felidézték a Foo Fighters 25 évét

A nosztalgiavideóban őszintén szembenéznek a ciki arcszőrzetekkel is.

A Foo Fighters 25 éve keresztül kasul szeli a világot, zenélve, stúdiózva, klipeket forgatva, interjúkat adva és fotózásokra járva… így volt ez egészen márciusig, amikor a világ fennmaradó részéhez hasonlóan minket is megkértek, hogy maradjunk nyugton, vegyünk mély levegőt, és kussoljunk be pár hónapra.
Rettenthetetlenek lévén, mi is arra használtuk ezt a kényszerszünetet, hogy összeüljünk, közösen elmerengjünk és őszintén szembenézzünk önmagunkkal a múltunk tükrében, az elhibázott divatdöntésekkel, a megkérdőjelezhető arcszőrzetekkel, és legyünk őszinték: az elég tiszteletreméltó gitárgyűjteménnyel. Mindennel

– ezzel a Star Wars-stílusban hömpölygő, epikus felvezetéssel indul a Foo Fighters csaknem félórás ünnepi videója, amelyben a zenekar tagjai összegyűlnek egy mozivá alakított stúdióban, hogy popcornnal a kezükben végignosztalgiázzák az elmúlt 25 évet. Sok anekdota, régi fotó és műhelytitok előkerül, de természetesen a beígért ciki arcszőrzetek sem maradnak el.

A tavalyi Szigetet háromórás koncerttel záró Foo Fighters tizedik albuma, a Medicine at Midnight, november elején jelent meg, mostanában azt promotálják. Legutóbb például Dave Grohl maradt alul kiélezett dobpárbajban egy tízéves kislánnyal szemben.

Egy tízéves kislány legyőzte dobcsatában a Foo Fighters frontemberét
Dave Grohl némi áthallással azt mondta, az embernek néha be kell ismernie, ha veszített.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik