Kultúra

Még mindig nem állnak le a Mintaapák

TV2
TV2

Folytatódik a Mintaapák, a TV2 berendelte a harmadik évadot. A SorozatWiki értesülését a csatorna is megerősítette, tavasszal forgathatják az új szezont.

A napi sorozat az utóbbi hónapokban fokozatosan erősödött. Kezdetben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig kifejezetten jó nézettséget produkált. A produkció forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, emiatt április elején a tervezett idő előtt véget ért a Mintaapák első évada.

Nyáron kisebb botrányok kíséretében a főszereplők nagy része lecserélődött. Fenyő Ivánt a csatorna váltotta le, Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrica maguk távoztak, végül pedig magatartásbeli problémákra hivatkozva Klem Viktort is elküldte a TV2 – emlékeztet a SorozatWiki. Helyettük Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán érkezett a sorozatba, a főhős apák közül Mészáros Béla maradt az egyetlen, aki a folytatásban is főszerepet vállalt.

Kovács Patrícia: Szégyent és sajnálatot éreztem, amikor láttam Eszenyi Enikőt az Álarcos énekesben
Kovács Patrícia számára fontos a közélet, így Eszenyi Enikő és az SZFE ügyében is megszólalt. Tudja, hogy ennek következménye van, de nem bánja. Interjú.

A Mintaapák második évada augusztus végén indult a TV2-n, és azóta is minden hétköznap este képernyőn van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik