Kultúra koronavírus

Papadimitriu Athina is elkapta a koronavírust

Zih Zsolt / MTI
Zih Zsolt / MTI

Papadimitriu Athina is elkapta a koronavírust, írja a Blikk. A színésznőt eléggé megviselte a vírus, három hétig betegeskedett, eleinte nagyon magas, 39 fokos lázzal feküdt otthon.

Három hétre vert le a lábamról a betegség, de nem alapszinten. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség

– nyilatkozta a lapnak.

Hozzátette, fájdalmai tizenkét napig tartottak, melynek következtében úgy érezte, hogy nincs teste.

Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól.

A színésznőt eddig is zavarták a vírustagadók, de betegsége után már kifejezetten dühítik, szerinte nekik is át kellene élniük azt, amin keresztülment, hogy megértsék, min viccelődnek.

Minden nagy arcú, ostoba vírustagadónak, aki azon viccel, hogy este nyolc és reggel öt között nem támad a vírus, aki nem érti, miért kell korlátozó intézkedéseket hozni, aki gúnyolódik a maszkviselőkön, üzenem, hogy kapjon az élettől csak két napot abból a pokolból, amit át­éltem

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik