Kultúra

Életünk története: megvan, kik öregszenek meg biztosan Friderikusz új műsorában

Nagy lesz a kontraszt az Álarcos énekessel: itt nagyon is valóságos arcokat láthatnak a nézők.

Két szereplőpáros kilétét hozta nyilvánosságra az RTL Klub új műsora, az Életünk története kapcsán: Csobot Adél és Istenes Bence, valamint Borbély Alexandra és Nagy Ervin már biztosan feltűnik a műsorban, melyben híres párok mesélnek magukról, a közös életükről, és arról, hogyan látják a jövőjüket. Az Életünk történetében, mely Friderikusz Sándor visszatérése a képernyőre, a párosok megnézhetik azt is, hogyan néznek ki majd, húsz, vagy éppen negyven év múlva. Az online videós sajtótájékoztatón kiderült az is, hogy maguk a szereplők is csak a műsorban szembesülnek saját és párjuk megöregített arcával, melyek valószerűségét, hitelességét azzal biztosítja a műsor, hogy a szereplők családi fotói, videói és beszámolói alapján, plasztikai sebész és gerontológus segítségével készülnek el az arcukra kerülő maszkok. Erről Nyári Gábor, az Életünk története kreatív producere beszélt, hangsúlyozva, hogy mindenképpen el akarták kerülni azt, hogy a maszkok karikatúrának hassanak.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója kiemelte: az Életünk története izgalmas kontrasztban áll majd az épp előtte műsorra kerülő Álarcos énekessel, minthogy annak extrém, merész, a szereplőket tökéletesen elrejtő maszkjai után különleges élmény lesz látni ezeket a valóságot felfedő, sokszor hátborzongatóan élethű, legkevésbé sem ál-arcokat. Az Életünk története licencműsor, holland koncepcióból született, és meghódította Európa több országát is. Máté Krisztina, a műsor producere érzelmes, tabukat döntögető és a legmélyebb érzéseket feszegető műsort ígér a nézőknek:

Ha arra gondolok, amikor az egyik német adásban Boris Becker meglátta a gyönyörű feleségét negyven évvel idősebben és elakadt a szava, nem az elmúlás átélése okozta a katarzist, hanem az, amikor rádöbbent, hogy mi minden vár még rá, és hogy akkor lesz minden ilyen, ha addig minden a legnagyobb rendben lesz

– idézte fel.

Az Életünk története november 1-től minden vasárnap 21:20-tól, az Álarcos énekest követően lesz látható az RTL Klubon, a tévés sugárzás után pedig az RTL Most platformon vissza is lehet majd nézni.

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik