Kultúra

Jön az X-Faktor és a Cápák között új évada, tervben van a Survivor folytatása

Új évaddal tér vissza jövőre az X-Faktor, a Cápák között és tervben van a Survivor folytatása is a járványhelyzet alakulásának függvényében, jelentette be az RTL Magyarország. Kiderült az is, hogy november 1-től lesz látható Friderikusz Sándor Életünk története-sztárpárok jövőutazása című új műsora az RTL Klubon. Minden adásban egy-egy szerelmes pár, házaspár vagy testvérpár gondolkodik majd azon, hogy mi lesz velük a következő fél évszázadban, melyben maszkmesterek segítenek, hogy még realisztikusabb legyen szembesülniük 20, vagy akár 50 évvel idősebb önmagukkal.

Az RTL Magyarország az elmúlt öt évben új heti sorozatokat indított, a terv szerint pedig a következő években szezononként legalább 50-60 új magyar heti sorozatepizód lesz látható náluk. A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik, közölték.

Továbbá kiderült, hogy a 2019 januárjában indult, rövid időn belül nagy népszerűségre szert tett Drága örökösök alkotóinak új sorozata, a Keresztanyu januártól lesz látható az RTL Klubon. A Keresztanyu showrunnere Hámori Barbara, címszereplője Molnár Piroska, mellett pedig Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs is szerepelnek a sorozatban.

Az RTL II-n lesz az év utolsó premierje, novemberben indul a Való Világ jubileumi, 10. évada Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével.

Ökörapátiban forog az RTL Klub új sorozata
Megkezdődött a Keresztanyu forgatása.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik