Kultúra koronavírus

Koronavírusos egy stábtag, leáll az Ármány és szenvedély forgatása

Felfüggesztik az Ármány és szenvedély forgatását, miután a stáb egyik tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált. Az NBC sorozata az egyik legrégebben futó napi szappanopera a világon, 1965 óta fut, és a nézőknek most sem kell aggódniuk a napi intrika-adagjuk miatt, a kéthetes kényszerszünet, melynek előreláthatólag október 26-án lesz vége, ugyanis nem lesz hatással az epizódok adásba kerülésére, legalábbis ezt ígéri a gyártó.

A szereplők és háttérdolgozók most mind tesztelve lesznek, a pozitívra tesztelt stábtag karanténba került, és elvégezték a kontakt-kutatást is, az illetővel legközelebbi kapcsolatba kerültek szintén kéthetes izolációba vonulnak. A sorozat gyártási területén emellett alapos takarítás és fertőtlenítést végeznek.

Az Ármány és szenvedély forgatása márciusban, a járvány amerikai fellángolásakor már leállásra kényszerült egy időre, ám a szappanopera gyártása olyan mennyiségű tartalékkal bírt, hogy már akkor tudták, hogy legalább október elejéig akkor is van elegendő alapanyaguk a menetrend szerinti műsoron tartáshoz, ha egész addig nem tudják folytatni a forgatásokat. Végül szeptember elsején indultak újra a munkálatok, jóval később, mint más hasonló napi sorozatok forgatása, amelyek nem bírtak ennyi tartalékkal. Amerikában is számos hasonló sorozat küzd a gyártás bizonytalanságával, az ABC For Life és az NBC Chicago Med című sorozata is volt más hasonló, kéthetes kényszerszüneten.

Kiemelt kép: NBC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik