Kultúra

Meghalt Jackie Stallone, Sylvester Stallone édesanyja

Meghalt Jackie Stallone asztrológus, Sylvester Stallone édesanyja, jelentette be fia, Frank Stallone, Sly öccse. Szép kort élt meg: 98 éves volt.

Figyelemre méltó nő volt, minden nap edzett, tele bátorsággal, félelem nélkül. Álmában halt meg, ahogy kívánta. Nehéz volt nem szeretni, igazi színes egyéniség volt… átélte a szesztilalom időszakát, a világgazdasági válságot és a második világháborút. Órákig tudtam vele a ’20-as, ’30-as és ’40-es évekről beszélgetni, olyan volt, mint egy történelemóra. Elméje borotvaéles volt halála napjáig

— írta Frank Stallone a halálhírről szóló Facebook-posztjában.

Jackie Stallone 1921-ben született Washington D.C.-ben, és már fiatalon kitűnt egyénisége, volt trapézművész, táncos, de fodrász is, mielőtt ’45-ben hozzáment Frank Stallonéhoz, és ’46-ban megszületett legidősebb fia, Sylvester, ’50-ben pedig az ifjabbik Frank. Egyetlen lánya, Toni D’Alto már második házasságából született 1964-ben.

A ’90-es években Jackie Stallone önállóan is szert tett némi hírnévre, amikor kiadott egy sor asztrológiával foglalkozó könyvet, és látnok-forródrótot indított, és afféle celeb-csillagjós lett, mi több, kifejlesztette az általa rumpológiának nevezett módszert, ami hasonlított a tenyérjósláshoz, csak éppen a jövőjükre kíváncsi alanyok feneke alapján tett megállapításokat. Jackie Stallone a tévés talkshow-k népszerű vendége volt, beszélgetett Howard Sternnel, Oprah Winfrey-vel, Larry Kinggel és David Lettermannal is, de feltűnt a Big Brother celebverziójában is.

Kiemelt kép: Marcello Mencarini/Leemage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik