Kultúra

Bochkor és Jakupcsek mellett új műsorral jön az ősz az ATV-n

A járvány miatt az ATV műsorrendjében is változások történtek. Az év első felében a csatorna kénytelen volt egy teljesen új felvételi rendet kidolgoznia. Jelenleg fokozott elővigyázatossággal, szigorú higiéniás szabályok mellett zajlanak a felvételek és ha a helyzet úgy hozza, órák alatt ismét át tud állni a csatorna a home office-ra és az online interjúkra.

Ősszel több már jól ismert műsor tér vissza a képernyőre. Augusztus végétől új adásokkal jelentkezik a #Bochkor és a Civil a pályán, és szeptember 7-től a tavaszi kényszerpihenő után új részekkel érkezik a Jakupcsek plusz, szeptember 13-tól a Mondd el Tatár Csillának! és szeptember 12-én az AradiVarga show. Szeptember 7-től újra látható lesz Róna Egon Csatt című vitaműsora, Szeptember 12-én folytatódik a Húzós, melynek vendégei az idei Halhatatlanok társulatának győztes művészei.

Szeptember 4-én debütál az Öt című műsor a csatornán, melynek műsorvezetője, Lampé Ágnes öt közéleti személyiséggel beszéli át a hét legfontosabb és legizgalmasabb híreit.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik