Kultúra

Ha Tom Cruise fut, akkor nem lehet csak úgy futkározni mellette a vásznon

Egyedül szeret futni, van ez így.

A filmsztároknak vannak furcsa allűrjei, Tom Cruise-nak az egyik állítólag az, hogy egyedül szeret futni a filmekben. Legalábbis ezt mondta a Hollywood Reporternek Annabelle Wallis, aki a 2017-es Múmia-rebootban volt a partnere a színésznek.

Közösen kellett volna futnom velem egy jelenetben, de először nemet mondott. Közölte, hogy velem senki nem fut együtt a vásznon, mire én azt feleltem, hogy de én igazán tök jól futok. Végül úgy kellett időzítenem, hogy épp a futópadon legyek, mikor megérkezik, így látta, mire vagyok képes. Így lett az, hogy hozzáadott több közös futójelenetet is a filmhez

– mondta a 35 éves színésznő, akinek ez állítása szerint többet jelentett, mint egy Oscar-díj (még szerencse, hogy így érzi, mert a rettenetesre sikerült filmnek esélye sem volt díjig jutnia).

Az efféle állításokról persze nem mindig könnyű megállapítani, mennyiben igazak. Legutóbb például Anne Hathaway terjesztette el Christopher Nolanról, hogy a forgatásain tilos a stábnak széket használni, de a rendező nem sokkal később cáfolta az abszurd értesülést, megmagyarázva, mi tilos nála, és mi nem:

Van, ami tényleg tiltott Christopher Nolan forgatásain, de nem a székre ülés
A rendező cáfolta az Anne Hathaway által indított pletykát.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik