Kultúra

Molnár Piroska: Éreztem, hogy nem sokáig leszek háztartásbeli

Molnár Piroska a Klubrádión beszélt arról, nem érzi túl nagy áldozatnak, hogy a férje helyett egy idő után végül a színházat választotta, noha azt is bevallja, hogy a férje, Eötvös Péter zeneszerző volt élete nagy szerelme. A színésznő Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában beszélt arról a rövid életszakaszról, amikor a hatvanas évek végén a férje külföldi karrierje miatt Nyugat-Németországban éltek, ő pedig nem a hivatásának élt, hanem háztartásbeliként dolgozott.

A 74 éves színésznő szerint a zeneszerző férjének olyan feleségre lett volna szüksége, aki alárendeli a saját ambícióit a férjének, de ő erre nem volt alkalmas, és érezte, nem sokáig tudja azt az életet élni:

Nekem meg annyira a saját hivatásom volt szem előtt, hogy nem tudtam volna azt az áldozatot meghozni, amit szerencsére akad most is, aki meghozta érte

– mondta Molnár Piroska, utalva arra, hogy a férje mással él házasságban, de kiemelte, hogy volt férjével a mai napig jóban vannak. A színésznő válása után nem ment férjhez. A teljes beszélgetés itt hallgatható végig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik