Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük

Visszatérőben van a régi, kockás abroszos kisvendéglők világa, ám már egy egész másik színvonalon – mondja Bíró Lajos, a Filéző podcast legújabb vendége. A Bock bisztró séfje szerint nemcsak álszent, de értelmetlen dolog letagadni a magyar gasztronómia kádári múltját, mert ehhez képest legalább lehet értékelni a fejlődést. Azt is elmondta, miként vészelheti át a magyar vendéglátás a járványt, mit tanult a keleti gasztronómiából, hogyan éri meg, illetve hogyan nem éri meg külföldön dolgozni, és leesik-e az aranygyűrű az ujjáról, ha beugrik egy sajtburgerre a Mekibe, vagy a Burger Kingbe. De vajon mit érez a séf, amikor meglátja Koncz Zsuzsát és Presser Gábort asztalra várni a szakadó hóesésben?
Zing: Nincs olyan ember, aki ne ült volna le a bérbeadójával, hogy egy kis haladékot kérjen
A Zing Burger mára komoly franchise lett, a veszélyhelyzet bejelentésével viszont sokéves hátrányba kerültek, és az is kérdéses, hogyan tudják kihúzni a járvány végéig. A házhoz szállítás az egyetlen reményük.