Kultúra

A Konyhafőnök zsűrije ígéri, letöri a pökhendi versenyzők szarvát

Augusztus 3-án érkezik A Konyhafőnök új évada az RTL Klubon, melyben a celebek helyett amatőr szakácsok versenyeznek majd. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a gasztroreality történetében először betekinthetünk a válogatóba is, ahol állítólag hatalmas kiborulásokat és botrányokat láthatunk majd és a leendő, tehetséges versenyezőket is, persze.

A zsűri tagjai továbbra is Fördős Zé, illetve a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, akik további részleteket árultak el a műsorról.

Azt várom az egész műsortól – most nagyon sokan, közel nyolcvan embert castingoltunk – hogy újabb csillagok fognak születni, újabb olyan embereket fogok megtalálni, akiket akár be tudok szippantani a saját éttermeim valamelyikébe, barátokat tudok szerezni. Hatalmas elánnal megyek neki ennek a fordulónak és bízom benne, hogy nagyon sokan megnézték az előző évadokat, tudtak tanulni és valamilyen szinten próbálnak felkészülni a lehetetlenre

– mondta Sárközi Ákos.

Hozzátette, hogy bár nagyon kevés ideje van a versenyzőknek megmutatni magukat a castingon, de a képességeik mellett fontos az emberi oldaluk is.

Ha valakiben van tűz, fantázia, tényleg akarja, akkor egy ilyen kis hiba nem veheti el az élete álmát. […] Ha valaki hatalmas arccal, nagyon pökhendi stílussal jön be, az rögtön már mínusz háromról indul, és hogyha jó az étel, akkor tőlünk jöhet, majd letörjük a szarvát.

Rácz Jenő is hasonlóan gondolkodik. Azt mondja, jelenleg esélyeket osztanak.

Van, akinél esetleg megragad minket egy-egy szívbemarkoló sztori, látjuk az igyekezetet, ilyeneket is próbálunk segíteni, vannak, akik jól főznek, de tök arrogánsak és ilyenkor nekünk mérlegelni kell, hogy mi esetleg bevállaljuk-e azokat a rizikós embereket is. Hozzáteszem, azért elég sok rizikót vállalunk

– fogalmazott.

Sáskaevéssel jön A Konyhafőnök új évada
„Bejössz ide, és ráveszed Rácz Jenőt, hogy egyen bogarat?”

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik