Kultúra

Nyilvánosságra hozták Naya Rivera halálának okát

Naya Rivera halálát baleset okozta, hozták nyilvánosságra a kaliforniai hatóságok, miután megvizsgálták a  színésznő holttestét.

A halál oka fulladás, a haláleset körülményei baleset

– fogalmazott a Ventura megyei orvosszakértő, miután Naya Rivera holttestét röntgennel is átvizsgálták, valamint teljes boncolást végeztek rajta.

A boncolás nem azonosított külső sérülést vagy betegséget. Semmi nem utal arra, hogy kábítószer vagy alkohol szerepet játszott volna az elhunyt halálában, de mintát vettünk toxikológiai vizsgálathoz

– fogalmaz a közlemény.

A harminchárom éves Riverát legtöbben a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat Santana Lopezeként ismerték, a színésznő múlt szerdán tűnt el, amikor a kisfiával a Piru-tóra indul bérelt csónakjával. A kisfiút egyedül, alva találták meg a csónakban, aki azt mondta a rendőröknek, hogy anyja nem tért vissza, miután úszni ment. Szinte azonnal keresni kezdték Riverát, ám csak hétfőn találták meg holttestét, kísérteties módon pontosan hét évvel az után, hogy a Glee egy másik fontos szereplőjét, Cory Monteith-t holtan találták egy vancouveri hotelszobában.

Kiemelt kép: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik