Kultúra

Bántalmazta exmenyasszonyát a Kasabian volt énekese

Hétfőn írtuk meg, hogy közös megegyezéssel távozott a zenekarból a Kasabian énekese, Tom Meighan. A zenekar azzal indokolta döntését, hogy az énekes egy ideje olyan személyes problémákkal küszködött, amelyek kihatottak a viselkedésére, most pedig minden energiáját arra szeretné fordítani, hogy rendbe hozza az életét.

A Recorder keddi hírében azt írja, hogy Meighan nemrég megjelent egy leicesteri bírósági meghallgatáson, ahol volt menyasszonya, Vikki Ager elleni testi sértés vádjában bűnösnek vallotta magát. Az énekes április elején, a karantén idején „erős alkoholos behatás alatt” támadta meg Agert. Bár Meighan először tagadta a bántalmazás tényét, köztéri kamerák felvétele bizonyította, hogy megütötte és a bokájánál fogva rángatta a nőt a házuk hátsó kertjébe.

A tanúvallomások alapján Ager zúzódásokat szenvedett a térdén, a bal könyökén, a bokáján és a nagylábujján, és kivörösödött a nyaka, ami a rendőrség megerősítése szerint is a bántalmazás eredménye. A támadásnak egy gyerek is a szemtanúja volt, ő hívta ki a rendőrséget az esethez.

Meighan ügyvédje a meghallgatáson elmondta, az énekes számára „személyes szégyenfolt”, hogy családon belüli erőszak vádjával kell megjelennie a bíróságon, de „csak magát okolhatja érte”. A bíróság 200 órányi fizetés nélküli közmunkára ítélte az énekest.

Távozik a zenekarból a Kasabian énekese
Közös megegyezéssel távozik a zenekarból a Kasabian énekese, Tom Meighan. Tom jó ideje olyan személyes problémákkal küszködött, amelyek kihatottak a

Kiemelt kép: ROBERTO FINIZIO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik