Kultúra

Brutálisan erős akciójelenetekkel jön majd a Mandalorian második évada

A Lucasfilm szerződtette a kaszkadőr-rendező Sam Hargrave-et, hogy javítson az akciózáson.

Nagyjából egy hónapja rácsodálkozott a világ, hogy mennyire menő filmet hozott össze a volt kaszkadőr Sam Hargrave, miután elkészítette a Netflixre a Tyler Rake: A kimenekítést Chris Hemsworth-szel a főszerepben. Ez annyira nagyot ment, hogy nézettségi csúcsot döntött a platformon, egyből berendelték a második részt.

Házimozi: Chris Hemsworth szuicid John Wickként egy gyerek miatt veri szét fél Indiát
Filmajánló sorozatunkban egy nagyon friss netflixes akciózást mutatunk, amiből kiderül: Chris Hemsworth hitelesen tudja szuicid hajlamú exkatonaként halomra ölni egy drogbáró zsoldosait. Ez a Tyler Rake: A kimenekítés.

Na, most Hargrave-re még több munka vár, ugyanis a Lucasfilm szerződtette őt a Mandalorian következő évadához, hogy javítsanak az akciójeleneteken. A Collidernek beszélt erről a rendező.

Megmondom az igazat: megkerestek. Őrület. Az előző filmemet, A kimenekítést forgattuk, és kaptam egy hívást Colin Wilson producerbarátomtól, hogy Jon Favreau (a Mandalorian író-rendezője – a szerk.) olyasvalakit keres, akiknek nagy tapasztalata van az akciójelenetekkel. Remek munkát végeztek az első évadan, de új perspektívát, új kihívást keresnek a következő szezonra. Én meg úgy voltam vele, hogy ez jó móka lesz, szóval belementem.

Hargrave pályája eléggé felfelé ível mostanság. Fotó: Kevin Winter/Getty Images/AFP

Kiemelt kép: YouTube.com/StarWars

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik