Kultúra

Hajdú Péter LifeTV-jéhez kerül Garami Gábor Potyautas című műsora

Garami Gábor autós talkshow-ja, az eddig a Youtube-on látható Potyautas a LifeTV-n folytatja. A minden hétköznap 9:00-től látható műsorban a rádiós – zenész ismert emberekkel beszélget életük éppen aktuális eseményeiről. A LifeTv-n a websorozat epizódjainak válogatása fog futni.

Az anyám szerint sokkal korábban mondtam ki azt a szót, hogy autó. minthogy anya. Nyilván nem véletlen, hogy a mai napig szeretek autózni és nagyon szeretem hallgatni az embereket. Sok tanulságos és szórakoztató történet hangzott már el az autóban. Volt, amikor annyira magával ragadott a történet, hogy a vendégem figyelmeztetett rá, nehogy piros lámpán hajtsak át… Nagyon örülök, hogy ezeket az izgalmas beszélgetéseket most a LifeTV-n keresztül újra megoszthatom a nézőkkel

– mondta Garami Gábor.

Májusban derült ki, hogy Hajdú Péter vette át a tartalmában és arculatában is megújult, Life- és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit, az új programigazgató pedig Kiss Péter, a TV2 korábbi programigazgatója lett. Hajdú akkor úgy nyilatkozott, hogy a LifeTV-t teljesen átalakítják, úgy, hogy az három éven belül a top5 legnézettebb tematikus tévécsatorna legyen a 18-59-es korcsoportban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RadioHost 2020 #slagerfm #stayhome #staysafe

g a r a m i g a b o r (@garamigabor) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2020, időpont: 3:32 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Nánási Pál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik