Kultúra

Scherer Péter helyett Thuróczy Szabolccsal jön az új magyar vígjáték

Thuróczy Szabolcs veszi át a főszereplő Scherer Péter helyét a Ha elfárad, viheti! című filmvígjátékban, írja a Blikk.

A járvány miatt egy hónappal eltolódott a forgatás kezdete, így megoldhatatlan egyeztetési nehézségek léptek fel. Scherer Péter a korábban már megkötött más filmes szerződései miatt nem tud a produkció rendelkezésére állni

– mondta el a film sajtófőnöke a lapnak.

A Rohonyi Gábor rendezésében készülő, fantasy elemekkel dúsított, egyedi vígjáték egy népszerű, de ihlethiányos írónak és sosem látott kisfiának nem várt találkozásáról szól. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is.

A Blikk információi szerint a rendező és alkotótársai bejárták az országot, hogy megtalálják a megfelelő színészt a kisfiú szerepére, akit Pásztor-Várady Mór fog alakítani.

Thuróczy Szabolcs mellett Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli lesz látható a filmben. A vígjáték operatőre Szatmári Péter (KincsemA Viszkis) lesz, producerei Major István (Liza, a rókatündérAurora Borealis), Geszti Péter (BÚÉKKalózok), Ditz Edit (BÚÉKFolyékony arany) és Roskó Péter, társrendező-forgatókönyvírója Vékes Csaba (Hetedik alabárdos), operatőre pedig Szatmári Péter (Kincsem, A Viszkis). A Ha elfárad, viheti! forgatása június 15-én kezdődik.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik